Mutant

Andra mötet

Publicerad 2011-07-19 15:40:05 i Loke,

I lördags var det dags för Frihet på Slätternas andra spelmöte.

RP började inventera sitt nyfunna garage tog sig en tur för att sälja av det de inte ansåg sig behöva (och de asen klarade samtliga ID slag förutom ett). En gräsklippare, en jordfräs, två sonwracerar, massor av honungsburkar och en dammsugare senare sitter de på lite trevlig ammo, lite läkedroger 400kg spanmål, ett par reservdelar och ett Gevär 7.62 halvautomatisk.

RP började även bränna lite metanol, gjorde ett hyffsat försök att raisa hell samt tog emot ett mystiskt meddelande, från vem? ja det får vi kanske se.

Nu befinner de sig i Muntermåla och gör sig redo för att resa hemåt och vi får se vad SL har i bakfickan för den resan.

SL funderar för tillfället på ett bra system för RP att höja sina färdigheter, ett par riktigt intressanta möten, en eventuell femte RP och hur jag ska göra livet surt för dom :P

Hare gött

//7 Loke

Hårt Jobb

Publicerad 2011-07-14 23:44:28 i Loke,

Puh, det är ett hårt jobb att vara SL.

Har idag gjort en Motorkultistklan som jag kan säga är ganska fyndig om man säger så (och uppskattar lama skämt).

Har också gjort en Slumptabell för fordon som inkluderar allt från typ av fordon till utrustning. Förhoppningsvis kommer den vara till hjälp för att snabbt kunna slänga ihop ett färdigt motormarodörsteam.

Mycket jobb återstår såklart men det börjar arta sig, har en del saker som kan växa sig riktigt stora, ett par sköna karaktärer att möta, ett par spännande platser att besöka och en hel del jävulskap att bjuda RP på. Tror att om det fortsätter såhär så kan det i bästa fall sluta med en riktigt stor och spännande kampanj.

På lördag smäller det förhoppningsvis!

Hare så gött

//7 Loke

Teaser

Publicerad 2011-07-13 00:20:54 i Loke,

Här släpps en liten teaser från spelledarmaterialet till Frihet på slätterna

OBS INNEHÅLLET I FÖLJANDE TEXT KAN INNEHÅLLA SPÅR AV SPOILERS OBS

Inlåst i en kryofrys märkt ”Seriöst jag menar allvar, vad du än gör, öppna för guds skull inte den här.” lyckades han på något sätt överleva katastrofen med livet i behåll och vaknade upp för ett tiotal år sedan när några äventyrare hittade frysen, lyckades översätta texten och undrade varför.
Äventyrarna han dock inte riktigt förstå varför innan de självmant letade upp närmaste Tinnerförråd och efter att ha hällt i sig ett tjugotal flaskor, faktiskt upplevde en förbättring av sinnestillståndet. Om någon undrar, så dog de ganska snart av alkoholförgiftning utom en av dom som numera arbetar som knegare på Förenade timmerbolagen i Nordholmia, har gift sig, skaffat barn och känner sig på det hela taget, ganska så nöjd med tillvaron.

OBS INNEHÅLLET I OVANSTÅENDE TEXT KAN INNEHÅLLA SPÅR AV SPOILERS OBS

Ja, vad/vem kan detta handla om? Ja, det får ni kanske reda på om RP råkar komma i närheten av det.

Nästa spelomgång kommer om allt klaffar att ske på lördag och då får vi se vad RP hittar på med det nyfunna  garaget. Stay tuned!

Hare gött!

//7 Loke

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela