Nörden i Köket

Ljusblommans hemlighet + en maiko

Publicerad 2011-01-12 23:44:42 i Coriolis,

Go' kväll ute i cyberrymden...

Så, ett lagom försenat inlägg, men här kommer den iallafall. Eller första delen eller nått...

RP:

Haqq:
Piloten med Skillsen, (som ni ser, med stort S). X som spelar killen slår riktigt sjukt bra slag O.O

Hakim: Das prospektör med en hotfull apa på axeln. En apa som när jag kollade upp den lite mer för typ en kvart sedan visar sig väga typ 25 kilo. Jag får anta att det är en apunge hon har med sig XD

Doniazade: En monsterstor legionär som gillar att ta för sig av livets goda. Men så kanske hon förtjänar det också?

Sheherazade: Donias syster. Om man letar efter något så kan hon garanterat hitta det. Här är det också frågan om bisarra skills. :S

Håller på att skriva om äventyrsgruppen i novellform, så vill inte skriva för mycket här. Plus att det ju faktiskt är en hel del som händer bakom kulisserna för RP. Men vad jag säger här är att Det är Haqq som är Samuls boro, och de har räddat honom och tagit sig till Djachroum med honom. Och nu har han rymt och de letar efter honom.

Vad jag som SL anser om äventyret än så länge är blandat. Som vanligt undrar jag var brudarna är någonstans. Jag som är van vid ett annat upplägg av äventyr, kan ibland finna det lite rörigt, och att man måste ha fenixtidningen, (den har ju gruppen, det är inte poängen, men ändå).

Över lag är det ett bra äventyr. Man upptäcker helt nya aspekter av världen, något som VERKLIGEN uppskattas. Det är starka kopplingar inom äventyret, en tydlig röd tråd, men det känns ändå inte styrt för RP. DEt är väl en av de viktigaste sakerna. Att händelser inte känns random eller lösrycka. Eller som att plötsligt hänger äventyret på en skör tråd.

Dessutom ger det så mycket nöje för SL att få presentera något så annorlunda för spelarna. En värld som inte ligger så långt bort och otillgängligt för dem, men som ändå har ett helt annat sätt att vara på än t.ex. Coriolis. Så mycket upptäckarglädje ser man sällan hos min grupp tror jag :)

Det kommer mer, skall spela igen på lördag. Ikonernas nåd över Kosta, Nils och övriga som hjälp till att skapa äventyret och yttre gränsrymden!

Här, lite lösryckt, tänkte på kurtisaner, men det blev en maiko istället :)


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Daflum

Publicerad 2011-01-14 13:26:15

Jippi imorgon kör vi.

Postat av: Radioaktiv

Publicerad 2011-01-14 13:31:00

Jao Det var tänkt så :)

Postat av: kosta

Publicerad 2011-01-17 19:56:07

Sjyssta synpunkter - satt själv och läste om Fenixartikeln och slogs av hur mustigt och härligt det är i Gränsrymden, hur mkt det finns att upptäcka och hur det borde vara lätt att få in sina egna saker.Upptäckarlust helt klart!Kul att ni verkar gilla det!/K

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Radioaktiv

Lättdistraherad tjej med alltför mycket fantasi. Brinner för rollspel, fulkultur, finkutur och mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela