Nörden i Köket

Atmosfear

Publicerad 2011-01-24 20:04:48 i Nördigt,

Gokväll på er!

Sitter här i mitt kök och reflekterar över förra veckan som flög förbi i en rasande fart. Sitter och förbereder, (eller kanske bara läser för njutningens skull?), Sista delen av ljusblommans hemlighet. Ypperlig. Min grupp kommer bli storögda av förvåning när de spelar på lördag ^^ Får skriva en ordentlig utvärdering av hela äventyret då.

Så vad har hänt i veckan då? Tja, lite bös... Spelat Fallout 1 ordentligt för första gången, och jag får säga att jag verkligen faschineras av damerna i spelet. Hoppas att deras ryggar muterats för att kunna hålla uppe deras gigantiska tuttar. Kanske de också är muterade förresten? Och varför ser man det som logiskt att rustningen inte täcket tjejernas cleavege? Jag vet, jag vet, det är knappast största problemet med spel/spelindustrin, jag tänkte bara informera världen om att jag STÖR MIG. Så, då var det gjort. Så ni vet. (Och varför är knappt några "vanliga" karaktärer kvinnor? Jag vet varför, men återigen, jag STÖR MIG).


Ah, till något roligare då....

Satt och spelade Atmosfear i går kväll hemma med familjen +1. Nördvänner är underbara. Kan vara en av mina absoluta favoritspel, så mycket goa minnen jag har till det. Spelet i sig är ju väldigt enkellt egentligen. Busenkla regler och lätt att sätta upp, men det är så underbart ändå. Sättet alla hoppar till när ljudet av blixten som slår ner innan ondingen på TV slänger ytterligare en välsignelse/förbannelse på någon av spelarna är fortfarande lika awesome. Ah, nostalgi. Underbart. Funderar på att köpa det själv, familjen i götet har ju ett spel, (original från australien?), men de tillverkas ju fortfarande och finns med DVD nu så det kanske är en vettig investeing... Jaja, en bild från kvällen iallafall.

Om

Min profilbild

Radioaktiv

Lättdistraherad tjej med alltför mycket fantasi. Brinner för rollspel, fulkultur, finkutur och mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela