Nörden i Köket

Tales from the Floating Vagabond

Publicerad 2011-09-29 21:34:43 i Nördigt,

Så har en liten dröm äntligen blivit sann. Jag är stolt ägare av en hel uppsättning gear till rollspelet "Tales from the Floating Vagabond", en underbar skapelse från -91. När den släpptes bar den denna mycket passande slogan: "Ludicrous Adventure in a Universe Whose Natural Laws Are Out To Lunch." Och vad kan jag säga? Jag kunde inte beskrivit det bättre själv.

Det är skönt att inte behöva oroa sig för karaktärsutveckling och att spela seriöst för en gångs skull, eftersom fokus mest ligger på att ha så kul som möjligt.

Med saker som "The Rambo Effect", (en ogudaktigt förmåga att undvika ammo i strid), eller "The Schwarzenegger effekt", (du kan ta så mycket skada som din favoritterminator), vad mer behöver man? Tja, kanske sitt eget soundtrack. Det kan man också ha om man vill.


Sitter och läser äventyren när jag har tid, har ni lite otur så tjötar jag nog om dem här... Lite annorlunda än det mesta andra jag läst, så självklart har jag fastnat.

Livstecken

Publicerad 2011-09-29 13:13:18 i Nördigt,För övrigt: Sista sessionen Järntunga imorron, sedan skall jag ta mig i kragen och skriva ordentligt.

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Radioaktiv

Lättdistraherad tjej med alltför mycket fantasi. Brinner för rollspel, fulkultur, finkutur och mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela