Nörden i Köket

Ikväll: Firefly. Coming up: Coriolis review

Publicerad 2011-02-05 12:37:46 i Nördigt,

Underbara lördag!

Trots det urtråkiga vädretärdet ändå en underbar morgon. Dels medelar Riotmindsatt det finns en stor chans att Järntunga släpps i helgen, så på det väntar man ivrigt. Dels har Magica fått höga poäng och sålt som smör i solsken. Paradox spel, ni vet. Undrar om de kan tänkas lägga lite av intäktera för att få Coriolis uttryckt? Skulle vara gött, kan man tycka.

Tillbaka till Riotminds. Dessa människor som gör så knepiga beslut att till och med jag kliarmig i skallen. Jag och pojkvännen har köpt iDOD och spanat in det, och jag är lugnt sagt besviken. Om man bortser från att det helt enkelt inte är en bok, (och jag älskar böcker, jag samlar på dem), så är det tarvligt gjort. Läs Magnus på http://www.piruett.se/2010/12/29/jag-rekommenderar-ingen-att-lagga-pengar-pa-drakar-och-demoner-online/

Jag behöver inte upprepa så väl sagda ord.

Däremot så finns ju chansen att Järntunga läggs upp nu i helgen. Allt mitt hopp sitter på den stjärnan. Men jag är fortfarande deppig över böckerna, eller mer avsaknaden därav. Vet de inte att nördar äter böcker till frukost?

På återseende...


P.S.
Jag skall se till att skriva en fullständig review för LMB snart, jag lovar :)Btw... Deras förstasida är hemsk. Detta är snyggare, och det tog mig under 2 minuter. Pathetic.

Nostalgi etc.

Publicerad 2011-02-03 12:50:34 i Nördigt,

Yes!

Första man ser när man kommit hem från skolan? Boxar från cdon har kommit! En Firefly till pojkvän och en nostalgibox med LOTR till mig. Livet är gött... Nu blir det LOTR-marathon tror jag. Stackars läxor, aldrig får de någon uppmärksamhet. Jag vet att detta inlägget egentligen är helt onödigt, men jag är glad och ville bara berätta det ^^

Liknande inlägg

Mutant i skolan

Publicerad 2011-02-03 09:12:19 i Nördigt,

God morgon kära läsare :)

Sitter här i skolan och är lycklig. Väldigt lycklig. Jag satt här i min egen lilla värld och skrev på en mutantnovell, när jag lite random bestämde mig för att göra en sökning på mutant ua. Bara sådär. Och det gjorde jag rätt i, för jag hittade någon som sålde gammla grejer till mutant rymd och 2090, dock stog inget pris så jag har mailat och väntar ivrigt ^^

Ah, vilken underbar start på dagen. Förutom att sitta med min lila novell då. Fast den blir nog inte så liten. Det blir ju aldrig något jag skriver... Utom möjligen inläggen på denna blogg, usch vad dålig jag är på detta!

Iallafall... Min mutanthistoria heter Billie Blåsaren märkliga månpromenad. Eller, den långa titeln, Balladen om den Göborgske Billie Blåsares Märkliga Månpromenad. Men till och med jag tycker att det är en lite väl lång titel. Den handlar då som sagt om den göborgske Billie, en glasblåsare från göborg som bland annat har fått äran att blåsa glaset till de lyktor som finns i pirit. Berättelsen kommer att slängas upp på järnringens forum när den är klar, jag länkar till den då.

Ha det bra alla :)

Om

Min profilbild

Radioaktiv

Lättdistraherad tjej med alltför mycket fantasi. Brinner för rollspel, fulkultur, finkutur och mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela