Nörden i Köket

Lördagssysslor

Publicerad 2011-05-28 20:28:05 i Nördigt,

Denna dag har varit trevlig. Sitter hemma hos pojkvännen och lyssnar på hur han spelar Donkey Kong och ger ut små lustiga utrop. Gött.

Själv sitter jag och funderar över järntunga. Om det inte varit för den så hade nog inte gruppen velat lägga pengar på Riotminds onlinetjänst igen. Inte för att äventyret är mjölk och honung pecis, men om man väl påbörjat det så...

Om ett tag så är det tänkt att pojkvännen skall lägga upp en review på Noir, och efter det följer mina egna, eh, åsikter om spelet. Ikväll skall jag göra klart min första Noir-karaktär, men då får jag allt vara tillbaka i mitt kök först.

Här om dagen kom jag att tänka på att jag aldrig förklarat varför jag döpt bloggen till just "Nörden i Köket", men det är helt enkelt för att min dator hamnat där, och det är också där all magisk rollspelsaktivitet händer. För den är magisk. Ta detta exempel.

-småspoilervarning, Mutant; U.A, Piritboken-

Förra helgen spelade vi som vanligt Mutant: U.A, och för första gången så fick min karaktär ett riktigt slag av döden, och hade dött inom 16 sr ifall vi inte hade haft en (magisk!) fältskärsrobot med oss. Jag blev nämnligen attackerad av en svärm kulor skjutna av en viss ren som råkade finnas i (min grannes!) Krystos Mollbergs lägenhet.

Värt att nämna är att min karaktär på fullaste allvar tror att hon är odödlig, så vad gör hon efter att ha fått upp sin kp till hela 6 poäng? Självklart ställer hon sig upp, rättar till kavajen och slipsen, tar upp sin pistol och går med ett snett leénde tillbaka in i rummet där renen sitter och skjuter på gruppens tank (som regenerar allt ändå, så det är knappt värt att nämna :P).Det sista den stackars renen hör innan den får 20 skada i huvudet är "Du vet väl att jag är odödlig, dyngträck?"

Hehe,  gött sätt att avsluta en rollspelskväll :)

Om

Min profilbild

Radioaktiv

Lättdistraherad tjej med alltför mycket fantasi. Brinner för rollspel, fulkultur, finkutur och mer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela